Nye spændende boliger skyder op i midtbyen

I 2018 bliver flere ejendomme i det centrale Randers omdannet til boliger.

I løbet af 2018 er flere ejendomme i midtbyen under omdannelse til lejligheder, og det er populært at flytte til en central beliggenhed. Når erhvervslejemål eller andre typer bygninger omdannes til boliger, betyder det aktivitet i en større del af døgnet, og det giver liv til bygninger, som måske ellers ville stå tomme. 

 

Chr. R huset i Vestergade

Chr. R Huset er et tidligere møbelhus med en markant beliggenhed på hjørnet af Vestergade og Vestervold. Her indrettes der 15 nye lejligheder, hvor de øverste har udsigt til Gudenådalen og byens tage. I stueplanet og en del af første sal holder arkitektfirmaet Randersarkitekten, som har tegnet projektet, til. 

Se omtalen af rejsegildet her

Verners Scooterservice holdt til i et gammelt byhus, som nu ombygges til lejligheder.

Verners Scooterservice

Virksomheden Verners Scooterservice i Vestergade lukkede i sommeren 2018, og ejendommen er nu ved at blive ombygget til 10 nye lejligheder. Jens, der drev Verners Scooterservice, ejede selv ejendommen, der indeholder flere bygninger og et gårdrum. Det har givet mulighed for at lave en samlet omdannelse i respekt for bygningerne, hvoraf de ældste dele er helt tilbage fra 1600-tallet. Se amtsavisens interview med Jens, da han offentliggjorde planerne her.